Apple iPhone 6s en 6s Plus vanaf vandaag leverbaar


Twee weken na z'n internationale release is de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus nu ook in Nederland verkrijgbaar. Enkele winkelketens openden vannacht al hun deuren om de eerste klanten te begroeten.

Zo opende KPN vroegtijdig filialen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ook Vodafone opende enkele winkels rond middernacht waaronder in Rotterdam, Nijmegen, Maastricht en Leeuwarden. Het zette ook een nachtkoerier in om de eerste iPhone 6s aan een klant op Texel te leveren. Momenteel hebben vrijwel alle online retailers zowel de iPhone 6s als iPhone 6s Plus in het assortiment en op voorraad.

Vodafone Rotterdam iPhone 6s release
Lange rij voor een Vodafone-filiaal in Rotterdam

Zoals gebruikelijk kun je op NieuweMobiel.NL een overzicht aantreffen van voordeligste aanbiedingen. Ga hiervoor naar de abonnement-pagina van iPhone 6s en 6s Plus en gebruik desgewenst het filter links in beeld. Apple heeft met beide toestellen weer een kampioen in handen, vlak na het openingsweekend verkocht het er 13 miljoen exemplaren van. Ook in Nederland is de animo groot blijkt uit de rijen die vannacht voor de geopende winkels stond. Wie geen zin had om vannacht aan te sluiten kan uiteraard vandaag vanachter de computer een exemplaar bestellen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
16 GB Space Grey Refurbished
€ 159,00 € 159,00   Bekijk
GSMWEB.nl
64 GB Black Refurbished
€ 184,00 € 184,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
64 GB Space Grey Refurbished
€ 259,00 € 259,00   Bekijk
TelefoonDiscounter.nl
Gold Refurbished
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel