Orange verpest onthulling HTC One A9


20 oktober zou HTC de One A9 onthullen maar alles ligt nu vroegtijdig op straat. Het Franse Orange heeft het toestel inclusief afbeeldingen, specificaties en prijzen per ongeluk op haar website gezet. Weg verrassing, weg onthulling.

Nu lukte het HTC trouwens ook al niet om details over het toestel geheim te houden, zo was er inmiddels al het nodige bekend van de One A9 'Aero'. Denk dan aan plaatjes, specificaties en prijzen van deze iPhone-look-a-like. Orange vult nu de rest aan en bevestigt bovendien eerdere functies. Denk dan aan een 5 inch Full HD-scherm, Snapdragon 617 met 2 GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel camera met voorop een UltraPixel selfiecam.

HTC One A9
Verrassing!!

Naast bovenstaande hoge resolutie afbeelding meldt Orange ook nog een prijskaartje van 599,99 euro. De HTC One A9 lijkt dus flink aan de prijs al ligt het wel lager dan de eerder uitgelekte 700 euro. Op dit moment kunnen we niet uitsluiten dat Orange een tijdelijk bedrag heeft gebruikt, de uiteindelijke verkoopprijs kan dus nog verschillen. Tot slot is interessant om op te merken dat HTC gebruikmaakt van Android 6.0 Marshmallow; de nieuwste versie van Android. En daarmee lijken alle verrassingen te zijn uitgelekt over de A9. Hopelijk weet HTC ons nog te boeien op 20 oktober wanneer het toestel officieel gepresenteerd wordt. Orange zelf lijkt zich bewust van haar fout; ze hebben de bewuste pagina inmiddels offline gehaald.

Bron: Orange (Fr)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel