Google Pixel verschijnt ook in het blauw


Je begint haast aan opzet te denken als we naar de blauwe plaatjes van de Google Pixel kijken. Het toestel lekte eerder nog in het wit/zilver en zwart uit maar nu blijkt dat er ook een blauwe variant in de pijplijn zit.

Over een paar uur kondigt Google de Pixel-telefoon aan in twee formaten. De Pixel moet het startschot vormen van een geheel nieuwe telefoonserie die volledig door Google geregisseerd is. Een blauwe versie ontbrak tot op heden maar deze afbeelding wil niet zeggen dat deze ook daadwerkelijk onderdeel gaan uitmaken van het assortiment. Mogelijk is de kleur alleen bestemd voor het Amerikaanse Verizon als onderdeel van een deal.

Google Pixel XL in het blauw
De Pixel XL in het blauw

Het blauwe verflaagje ziet er eigenlijk wel fris uit en we zouden het Google niet kwalijk nemen als deze ook elders verkocht gaat worden. Mogelijk gebeurt dat later alsnog. Wat we eigenlijk wel missen in het standaard kleurenaanbod is een gouden uitvoering. Deze kleur wordt de laatste jaren vaak opgenomen naast wit en zwart. De gouden uitvoering hebben we wel al in renders voorbij zien komen maar van persrenders is tot nu toe nog niets gebleken. Het kan natuurlijk goed zijn dat Google iets achter de hand wil houden. De afgelopen dagen en zelfs uren lekte er al zoveel uit dat het mooi zou zijn als Google ons nog met iets kan verrassen. De introductie van de Pixel en Pixel XL staat voor 18:00 Nederlandse tijd gepland.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel