Samsung port Always On-functies Note 7 naar Galaxy S7


Nu de Galaxy Note 7 is teruggeroepen wil Samsung toch dat haar klanten gebruik kunnen maken van enkele unieke functies die het bood. Denk aan het vernieuwde Always On-display. Deze komen grotendeels naar de bestaande S7-reeks.

Het schijnt dat Samsung de AOD-functionaliteit niet één-op-één gekopieerd heeft. Dat wordt ook lastig want sommige functies zijn alleen te bedienen met de S Pen en daar beschikt de Galaxy S7 en S7 edge niet over. Ook lijkt getuige een post op xda-developers dat nog niet alles werkt. Zo zijn er nog problemen met de S-View cover en werken de notificaties van de standaard e-mail-app niet.

Samsung Galaxy S7 Always ON-display

Samsung bracht de Galaxy Note 7 begin augustus 2016 uit maar al snel ontstonden er problemen met de accu. In sommige gevallen kon die vlam vatten waarna Samsung overging op een wereldwijde terugroepactie. De vervanging volgende enige tijd later maar ook daarmee waren problemen. Hierop besloot Samsung het toestel voor een tweede maal terug te roepen, ditmaal definitief. In Nederland is het toestel officieel nooit uitgekomen. De Galaxy S7 en S7 edge zijn al sinds maart 2016 verkrijgbaar en beschikten als eerste Galaxy-toestellen over een Always On Display (AOD). Hiermee kan informatie zoals de tijd en gemiste notificaties weergegeven worden zonder het toestel te ontgrendelen. Voor de Note 7 had Samsung diverse uitbreidingen hierop in gedachten die nu dus ook gewoon naar de S7 en S7 edge komen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk
Amazon
Gold
€ 487,91 € 487,91   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 812,15 € 812,15   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel