MediaMarkt prijst onaangekondigde BlackBerry DTEK60 aan


De MediaMarkt Duitsland loopt een beetje voor op de muziek, in haar nieuwste reclamefolder prijst het alvast de BlackBerry DTEK60 aan. Bijzonder daaraan is dat het model nog officieel aangekondigd moet worden.

Daar komt mogelijk 25 oktober verandering in want vanaf dan claimt de MediaMarkt in Duitsland het toestel op voorraad te hebben. Een prijs geven ze ook alvast; 600 euro. De DTEK60 belooft dus een dure telefoon te worden. Al eerder bleek dat BlackBerry een ge-rebrande TCL 950 is. De al eerder uitgekomen DTEK50 bleek juist gebaseerd te zijn op de Alcatel Idol 4. BlackBerry ontwerpt en fabriceert zelf geen mobiele telefoons meer, daarvoor heeft het nu de hulp van TCL ingeroepen. Zij zijn bekend van de Alcatel-telefoons.

BlackBerry DTEK60 bij MediaMarkt

Doordat de DTEK60 gebaseerd is op een bestaande telefoon zijn de specificaties zoals genoemd in de folder niet echt een verrassing. Zo is er een Snapdragon 820-processor op 2,15 GHz, een 21 megapixel camera met f/2.0 lens, 8 megapixel selfiecamera, vingerafdrukscanner met USB Type-C aansluiting en 32 GB opslaggeheugen. Dat laatste klinkt wat weinig maar is via een geheugenkaartje eenvoudig zelf en goedkoop uit te breiden. Andere niet genoemde specificaties zijn een 5,5 inch AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie, 4 GB aan RAM-werkgeheugen en grote 3.000 mAh batterij. Dat maakt de hoge aanschafprijs deels weer goed. We wachten de introductie van de DTEK60 nog even af maar alle tekenen wijzen op een vroege lancering.

(via)


Prijsvergelijker BlackBerry DTEK60

Toon alle aanbiedingen van de BlackBerry DTEK60


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel