Nog niet officiële Motorola Moto M verschijnt in nieuwe foto’s


Lenovo zou op punt staan om de Motorola Moto M en Moto M Plus te onthullen. Nieuw beeldmateriaal van het toestel is nu opnieuw naar buiten gekomen. Beide telefoons zijn zogenaamde mid-range modellen maar wel voorzien van vingerafdrukscanner.

Gelet op de specificaties zou je niet meteen denken dat beide telefoons zich in het mid-range segment bevinden. Zo is er een groot 5,5 inch Full HD-scherm, rappe MediaTek MT6755-processor met 4 GB aan werkgeheugen, achterop zit naast een vingerafdrukscanner een 16 megapixel camera. Voorop zit juist een 8 megapixel exemplaar. Binnenin zou de meeste ruimte door een 3.000 mAh grote batterij in beslag genomen worden. Voor Motorola-begrippen krijgt het toestel een relatief kleine schermrand. Ook bijzonder is dat voor het eerst de vingerafdrukscanner achterop zit, bij de Moto Z bijvoorbeeld zit die voorop.

Motorola Moto M TechDroiderMotorola Moto M grijs

De verwachting is dat Lenovo de Motorola Moto M en M Plus nog voor het einde van het jaar officieel maakt. Het toestel zou met Android 6.0 Marshmallow uitkomen wat misschien nog wel de grootste teleurstelling is. Inmiddels is Android 7.0 Nougat en zelfs 7.1 al beschikbaar. Mogelijk volgt een update naar de nieuwe Android-versie later alsnog.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel