Nieuwe Motorola Moto M met vingerafdruklezer laat zich zien


Lenovo lijkt nog lang niet klaar met de Moto-lijn van het ingelijfde Motorola. Inmiddels hebben ons plaatjes bereikt van de Moto M; een nieuwe lijn in de Moto-familie maar toch voorzien van vingerafdrukscanner achterop.

We durven op dit moment nog weinig te zeggen over de richting van de Moto M-lijn. Er zijn nu twee uitvoeringen opgedoken; één met een compact 4,6 inch scherm en één met groter 5,5 inch paneel. Onderstaande foto's hebben betrekking op de grotere uitvoering van 5,5 inch. Het toestel lijkt een metalen unibody te krijgen. In tegenstelling tot de Moto Z zullen er op dit toestel geen Moto Mods-accessoires geklikt kunnen worden. Daarvoor ontbreken de connectors. Daardoor is er wel ruimte voor een vingerafdrukscanner wat meteen resulteert in een gunstiger screen-to-body-ratio.

Motorola Moto M Gold

Lenovo brengt de Motorola Moto M in eerste instantie uit met Android 6.0 Marshmallow. Het is voor vroege kopers te hopen dat een update naar Nougat in het verschiet ligt. Naast en 5,5 inch groot Full HD-paneel krijgt deze Moto M een 2,1 GHz processor van MediaTek met 3 GB aan RAM-werkgeheugen. Achterop zit een 16 megapixel camera met voorop een 5 megapixel exemplaar. Binnenin ligt een 3.000 mAh grote batterij. De eerste gelegenheid voor Lenovo om de Moto M aan te kondigen is 31 augustus. Dan houdt het voorafgaand aan de IFA-beurs in Berlijn een persconferentie.

Via: Tenaa


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel