Selfie van HTC One (M8 Eye) duikt op


Er is een foto opgedoken waarop de HTC One (M8 Eye) te zien is. De codenaam 'Eye' duikt al langer op en er lijken in totaal twee versies mee te worden aangeduid. Welke variant hier bedoeld wordt is nog niet helemaal onduidelijk.

We hebben de HTC One M8, we hebben de One M8 Eye en we hebben de HTC Eye. De eerste is aangekondigd en daar weten we inmiddels alles van. Verder hebben we over een toestel met een 13 megapixel camera en een toestel met een 13 megapixel front-facing camera met dual flitser. Maar welke is nou welke?

HTC One M8 Eye leak

Als we deze foto mogen geloven dat zou dit wel eens de variant kunnen zijn met een 13 megapixel front-facing camera. Maar waarom zou je zoveel pixels aan de voorzijde willen hebben? Dan is 5 in principe genoeg. Ook zien we hier geen twee flitsers aan de voorkant. Je begrijpt het al; verwarring alom. Erg veel verschillen zien we trouwens sowieso niet met de bestaande One M8 dus we zijn benieuwd waar alle heisa voor is. Mogelijk wordt het 8 oktober duidelijk, dan houdt HTC een persevent waar het in ieder geval een GoPro-concurrent gaat uitbrengen.

Bron: GSMdome.com


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel