Opvolger HTC One (M8) krijgt megapixel-bump naar 13 megapixel


HTC werkt achter de schermen hard aan een opvolger van de One (M8). Het was de eerste One met twee camera's aan de achterzijde en alweer de tweede die gebruik maakte van een UltraPixel-camera. Volgend jaar gaat die echter van 4 naar 13 megapixel.

De UltraPixel-camera van de One M8 schiet geen onaardige plaatjes. Vooral in situaties met weinig licht. Alleen op het gebied van detail wil het toestel nog wel eens een steekje laten vallen. Veel verwijten dat aan de 4 megapixels. Tijd dus om daar wat aan te doen en het aantal pixels te verhogen naar 13 megapixel!

HTC One M8 UltraPixel
Binnenkort een 13 megapixel exemplaar

Niet alleen gaat bij de One M8 Eye de hoofdcamera naar 13 megapixels, ook de tweede camera krijgt een dergelijk hoge resolutie. De camera aan de voorzijde blijft gewoon op 5 megapixel staan waardoor hij uitermate geschikt is voor het nemen van selfies. Overige specs zijn vermoedelijk een 5,2 inch Full HD-scherm, een Snapdragon 801-processor en een batterij van 2.600 mAh groot. HTC kondigde afgelopen jaar haar nieuwe vlaggenschip in maart aan, dus het is aannemelijk dat we volgend jaar maart de opvolger mogen verwachten. De bron denkt echter al aan volgende maand. We gaan zien wie er gelijk heeft.

Bron: @LlabTooFeR


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel