HTC komt spoedig met ‘Eye’ selfie-telefoon


HTC zou over een paar weken een nieuw 5,2 inch Android-toestel presenteren met een Full HD-beeldscherm en Snapdragon 801-processor. De Eye moet een ware selfie-telefoon worden. Een opvolger van de M8 is de 'Eye' niet, dat moet de 'M8 Eye' worden.

De Eye zal de nadruk leggen op selfies en uitkomen in het wit, blauw en rood. HTC zal zelfs met een aparte Selfie Stand Case-accessoire komen. Veel specificaties van de Eye zijn er nog niet behalve een 5,2 inch Full HD-display met Snapdragon 801-processor. Die zou op 2,5 GHz draaien en over vier cores beschikken.

HTC One M8 Zoe
Binnenkort nieuwe HTC's?

Mogelijk introduceert HTC tijdens hetzelfde event ook een eigen GoPro-achtige action camera. Deze buisvormige camera heeft vermoedelijk een 16 megapixel sensor en een groothoeklens. Foto's van beide apparaten zijn er nog niet, daarvoor zullen we vermoedelijk tot woensdag 8 oktober moeten wachten. Dan houdt HTC in New York het 'Double Exposure'-event.

Opvolger One (M8)

Over een opvolger van de One M8 wordt ook al gesproken en dat moet volgens de geruchten de 'M8 Eye' worden. Het toestel moet zijn uitgerust met een 13 megapixel Duo-camera en qua hardware verder erg op de M8 lijken. Het modelnummer bedraagt 0P6B. Ten tijde van het uitkomen van de One M8 kreeg HTC kritiek omdat het vasthield aan de 4 megapixel UltraPixel-camera. Volgens velen zou vier te weinig zijn. HTC lijkt daar nu wat aan te doen.

Bron: @upleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel