Eerste Windows Phone gespot met Windows-logo


Microsoft wil de naam 'Windows Phone' uitfaseren. Uiteindelijk moet het allemaal Windows worden. Hoe dat er precies uit komt te zien zien we hier op de nog uit te komen GoFone GF47W van My Go.

Microsoft wil helderheid aanbrengen in alle Windows-producten die het uitbrengt. En het helpt dan niet als het ene product 'Windows Phone' heet, het andere 'Windows RT' en weer een andere gewoon 'Windows'. Onnodig verwarrend vinden ze en daar kunnen we ons wel in vinden. Bovendien moet Windows Phone en Windows RT op korte termijn samen gaan en het zou wat gek klinken om 7 inch tablets 'Windows Phones' te noemen.

My Go GoFone without Windows Phone
Zeg maar Windows, gewoon Windows

De My Go GoFone GF47W loopt alvast op de muziek vooruit en op de achterkant prijkt daarom alleen nog maar het Windows-logo. De allereersten waren ze niet, want HTC gebruikte in de 'One M8 for Windows' ook al niet meer de naam 'Windows Phone'. Wanneer de GoFone uit moet komen is nog onbekend. Bovenaan de website van My Go staat nog "confidential" dus we vermoeden dat het nog wel even kan duren.

Bron: Neowin.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel