Apple licht iOS 8.1 toe


iOS 8 kende een wat ongelukkige start. Updates zorgen voor meer problemen dan ze moesten oplossen en sommige werden zelfs helemaal maar teruggetrokken. Tijd om orde op zaken te stellen. Tijd voor iOS 8.1.

iOS 8.1 is niet alleen een goedmakertje. Apple wil de versie ook gebruiken om Apple Pay te lanceren. Die moet maandag 20 oktober van start gaan, voorlopig alleen in de VS. En daarvoor moet iOS wel eerst geschikt zijn. Al heb je daar trouwens alleen wat aan met een iPhone 6 en 6 Plus.

iCloud Photo Library
iCloud Photo Library komt in public beta

Daarnaast brengt iOS 8.1 de Continuity-functies die samenwerking met OS X mogelijk maken. Bellen met je iMac wordt dan mogelijk. En ook het lezen van binnenkomende sms'jes op het scherm van je Mac. Voorwaarde is wel dat de gebruiker ook OS X Yosemite heeft draaien. Verder nieuw is de public beta van iCloud Photo Library waarin je al je foto's en video's kunt opslaan, in het originele formaat en de oorspronkelijke resolutie. De eerste 5 GB is gratis en er zijn dataplannen mogelijk van 20 en 200 GB tot zelfs 1 TB. En wie de camera roll mist in iOS 8; deze komt terug met 8.1! Apple brengt iOS 8.1 komende maandag uit.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel