Apple iPhone 6s mogelijk 2 oktober in Nederland


Het is goed mogelijk dat de Apple iPhone 6s en 6s Plus op vrijdag 2 oktober in Nederland uitkomt. Dat is een week later dan in de VS en Duitsland waar de nieuwste iPhone als eerste uitkomt. Ook vorig jaar hoefden we maar 1 week langer te wachten.

Erg verrassend is het nieuws dat afkomstig is van iPhoned dus niet, al is ieder iPhone 6s-nieuws momenteel hot en interessant. Grote tekorten zoals vorig jaar worden niet verwacht, dat lijkt vooral te komen doordat Apple dit jaar de zaken beter op orde heeft. Van een lagere vraag lijkt vooralsnog geen sprake; eerder al meldde Apple dat het aantal pre-orders hard richting een record gaat.

Apple iPhone 6s modellen
Begin oktober ook in Nederland?

Lukt het je niet om tot 2 oktober te wachten dan zit er weinig anders op dan 25 september met de auto naar Duitsland of Frankrijk te rijden. Daar liggen de iPhone 6s en 6s Plus wel direct in de winkel. Nederland zit vaker in de tweede golf van landen waar nieuwe iPhones uitkomen. Prijzen zijn dit jaar wel hoger dan voorheen. Voor het 16 GB instapmodel betaal je vermoedelijk 749 euro, het 64 GB model komt uit op 859 euro en de duurste 128 GB versie kost naar alle waarschijnlijkheid 969 euro. Dat is 10 euro meer dan in Duitsland. Voor de iPhone 6s Plus variëren de prijzen tussen de 849 en 1069 euro. Veel webshops hanteren nu nog hogere prijzen maar die zullen zakken naar mate de iPhone beter verkrijgbaar is.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Black
€ 309,95 € 309,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel