Apple iPhone 7 en 7 Plus bereiken de winkel


Apple's nieuwste iPhones liggen vanaf vandaag in de winkel. De iPhone 7 en 7 Plus zijn zoals wel vaker vlak na hun lancering maar lastig te verkrijgen. En dat komt niet alleen omdat de vraag enorm is.

De koppen van "uitverkochte iPhones" die we in sommige media zien is een marketingtruc. Apple heeft voorafgaand aan het uitkomen van de iPhone 7 en 7 Plus al aangekondigd dat de voorraden niet groot zouden zijn. Ook zou het sinds lange tijd geen cijfers meer bekendmaken hoeveel iPhones er in het openingsweekend verkocht zijn. We kunnen het dus niet controleren. Feit is wel dat sommige mensen erg zenuwachtig worden wanneer ze het woord "uitverkocht" horen en dan alsnog een bestelling plaatsen om maar niet buiten de boot te vallen.

Apple iPhone 7 persfoto
And the crowd goes wild

Ander feit is dat de iPhone 7 en 7 Plus erg degelijke telefoons lijken, ongeacht het ogenschijnlijk kleine verschil met hun voorgangers. Toch lijken beide modellen een opmaak naar wat komen gaat. Volgend jaar wordt de iPhone 10 jaar en dat is genoeg reden voor een feestje. We verwachten dan grote verschillen. Verschillen die nu achterwege gelaten zijn. Als je tenminste de nieuwe glanzende Jet Black-uitvoering geen groot verschil vindt. Bekijk voor de beschikbaarheid en uitvoeringen de abonnementspagina's van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 7 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Jet Black
€ 379,00 € 379,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel