Ook prijzen AppleCare+ omhoog bij iPhone 6s


Niet alleen de prijzen van de Apple iPhone 6s en 6s Plus zijn omhoog gegaan maar ook wie daarbij AppleCare+ wil afsluiten moet extra betalen. Zo begint de nieuwste generatie iPhones een echte melkkoe te worden.

De dollarprijzen gaan omhoog met 30 dollar om uit te komen op 129 dollar. Daarmee is je nieuwe iPhone 6s en 6s Plus beschermt tegen valschade of andere ongelukken. Bij de iPhone 6 betaalde je nog 99 dollar voor de twee jaar extra garantie. De prijzen in Nederland lijken gelijk, behalve dan in euro's.

AppleCare+ iPhone 6s

Met AppleCare+ verzeker je je iPhone voor de duur van twee jaar na aanschaf tegen maximaal 2 valschades. Per schade moet je dan 99 dollar betalen. Ook dat bedrag is verhoogd en stond eerder op 79 dollar. Ook hier geldt mogelijk dat Apple voor Nederland dezelfde bedragen hanteert maar dan in euro's. Met de introductie van de iPhone 6s en 6s Plus kondigde Apple ook een Upgrade Programma aan maar dat is alleen in de VS beschikbaar. Voor een vast bedrag per maand kun je dan ieder jaar een nieuwe iPhone halen. Of deze dienst ook naar Nederland komt is onduidelijk.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel