Apple iPhone 6s en 6s Plus enkele tientjes duurder

· 2 reacties


Wie dit jaar een nieuwe iPhone wil kopen is voor de iPhone 6s 40 euro meer kwijt en 50 euro voor de iPhone 6s Plus. Hierdoor komt het 16 GB instapmodel uit op 739 euro. Waarom de modellen duurder zijn is onbekend.

De prijzen staan vermeld op de Duitse website van Apple. Dat zijn doorgaans dezelfde prijzen als in Nederland gehanteerd worden. En met een bedrag van 739 euro voor een instap iPhone wordt het paradepaartje van Apple steeds duurder. Erg aannemelijk dat de hogere bedragen te maken hebben met de lage euro-koers is het niet. Ook de dollar-prijzen zijn namelijk omhoog gegaan.

iPhone 6s prijzen Duitsland

Voor de grotere iPhone 6s Plus wordt een extra 50 euro gevraagd. De eerste iPhones gingen nog voor 499 euro over de toonbank. Nu werden die ook nog maar met slechts 4 GB aan geheugen geleverd. Bovendien heb je nog te maken met inflatie. Toch blijven de iPhones stevige aan de prijs. Toch zal het veel mensen er niet van weerhouden een exemplaar aan te schaffen. Apple accepteert vanaf 12 september pre-orders maar bij diverse Nederlandse shops is dat nu al mogelijk.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel