Firmware Update Friday - Week 36


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een tweetal updates die geheel in het teken staan van Android 5.1.1 Lollipop. Eigenaren van de Samsung Galaxy Note 4 en Sony Xperia T2 Ultra Dual moeten opletten.

Samsung Galaxy Note 4 - Android 5.1.1

Goed nieuws voor eigenaren met een Note 4 van Samsung; de fabrikant is begonnen met het uitrollen van Android 5.1.1 Lollipop. Deze versie wordt Over The Air naar het toestel verstuurd en moet de stabiliteit verhogen en de prestaties optimaliseren. Onduidelijk is of Samsung de gelegenheid heeft aangegrepen om direct het Stagefright-probleem op te lossen. Zo niet dan volgt ongetwijfeld later nog een update.

Sony Xperia T2 Ultra Dual - Android 5.1.1

Ook een update voor Sony's Dual SIM-uitvoering van de Xperia T2 Ultra. En ook hier gaat het om versie 5.1.1 van Android. Sony hangt versienummer 19.4.A.0.182 aan deze update. Sony heeft nooit de moeite genomen om de T2 Ultra Dual hier in Nederland uit te brengen maar het kan natuurlijk altijd zijn dat men hem via het buitenland gekocht heeft. En voor die mensen noemen we de update hier toch.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel