iPhone 6s kan Apple komend kwartaal aan 80 miljoen verkopen helpen


Volgens analisten kan Apple volgend kwartaal 70 tot 80 miljoen iPhones verkopen. Dat baseren ze op aantal onderdelen die Apple momenteel in bestelling heeft. Vorig jaar verkocht Apple een aantal van 74,5 miljoen iPhones in één kwartaal.

De lancering van een nieuwe iPhone staat altijd garant voor extra verkopen. Vorig jaar ging het extra hard omdat Apple met de grotere iPhone 6 Plus kwam. Die vond vooral in China gretig aftrek. Daar zijn ze dol op grote phablets. Of de Chinezen na de beurscrash nog steeds zoveel geld overhebben voor een nieuwe iPhone moet nog maar blijken.

Apple iPhone

De lancering van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus staat voor vanavond 19:00 Nederlandse tijd gepland. De nieuwe iPhone krijgt een betere camera en een nieuw type scherm dan harde en zachte drukken van elkaar kan onderscheiden. Dat maakt nieuwe functies mogelijk. Ook zal er een nieuwe A9-processor zijn met een sterkere aluminium behuizing. Mogelijk gaat ook de selfie-camera er qua resolutie op vooruit. Tot slot moeten we rekening houden met een nieuwe kleur-uitvoering; Rose Gold.

Bron: Digitimes.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel