Mintblauwe Google Nexus 5X op de gevoelige plaat

· 1 reactie


We hebben nieuwe afbeeldingen van de Nexus 5X (of Nexus 2015) die door LG wordt gemaakt. Wie zien een van plastic gemaakte telefoon met een mintblauwe kleur al heeft de bron het over "Tennis Court Mint".

Echte plaatjes van de Google Nexus 5X van LG zijn niet nieuw, telkens zien we een telefoon met 5,2 inch groot scherm, stereo-speakers aan de voorzijde en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Dat is bij deze foto's niet anders. Het is ergens goed om te zien dat deze Nexus-telefoon niet alleen in het wit en zwart uitkomt, al verwar je deze mintblauwe kleur makkelijk met wit.

Google Nexus 5X van LG

Naast deze Nexus 5X komt er mogelijk ook een variant uit die door Huawei is gemaakt. Beiden zullen Android 6.0 Marshmallow draaien mogelijk 29 september aangekondigd worden. Deze Nexus 5X krijgt naast een 5,2 inch Full HD-scherm mogelijk ook een Snapdragon 808-processor, 2 GB RAM-geheugen, een 13 + 5 megapixel camera en een stevige 2.700 mAh batterij. Toch wil Google zich dit jaar richten op vingerafdrukherkenning. Zowel op deze Nexus 5X als op de variant van Huawei zullen scanners zitten om iemands vingerafdruk te lezen.

Bron: Underkg


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel