LG belooft nieuwe telefoon voor 21 september


LG heeft 21 september een nieuwe telefoon voor ons in petto. Dat beweert het tenminste zelf door een plaatje van de achterkant van het toestel te publiceren. Nu hebben we nog een phablet-variant van de LG G4 tegoed.

Onlangs lekten al wel plaatjes uit van de LG V10, een grotere variant van de G4 met een plastic achterkant. Die foto's komen niet overeen met het plaatje wat LG vandaag heeft geplaatst. Volgens het Franse NWE kijken we daarom naar een andere telefoon; de LG Class. Dat moet een groot 5,7 inch toestel worden met Android 5.1.1 Lollipop.

LG Class

En omdat er gebruik wordt gemaakt van een Snapdragon 615-processor met 2 GB aan werkgeheugen kunnen we spreken van een mid-range model. Een betaalbare maar grote smartphone dus. De camera's komen uit op 12 en 5 megapixel en ook de bedieningsknoppen zitten bij deze LG Class aan de achterkant. Ditmaal lijkt wel de positie van de flitser te zijn gewijzigd. Die zit hier niet meer rechts van de cameramodule maar er precies onder. Van een laser autofocus lijkt ditmaal geen gebruik te zijn gemaakt. 21 september horen we ongetwijfeld meer over deze nieuwe LG-telefoon.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel