BlackBerry Venice met Android getrakteerd op hands-on


Tot dusver hebben we weinig klachten over de hoeveelheid lekken over deze BlackBerry Venice. Oftewel; een BlackBerry-slider met Android. Ditmaal wordt het toestel getrakteerd op een hands-on behandeling.

Deze foto's voegen echter weinig toe aan wat we tot nu toe weten over z'n uiterlijk. Die was al redelijk goed in kaart gebracht. Wel krijgen we een beter beeld van Android en de functies die BlackBerry daaraan toevoegt. Die lijken vrij subtiel zodat het weinig afbreuk doet aan de stock-versie van Android.

BlackBerry VeniceBlackBerry VeniceBlackBerry VeniceBlackBerry Venice

Zo kan er vanaf de menuknop geveegd worden. Naar boven opent Google Now maar links en rechts zitten voor BlackBerry specifieke functies. Links zit een zoekscherm met snelkoppelingen terwijl rechts juist plek is gemaakt voor het snel opstellen van een bericht. Ook heeft BlackBerry een eigen draai gegeven aan het multitask-overzicht. Apps die vaker gebruikt worden staan groter in beeld. Qua hardware krijgen we verder de bevestiging van een 18 megapixel camera en een Snapdragon 808-processor op 1,8 GHz. Eerder al kwam naar buiten dat BlackBerry deze Venice rond november in de VS wil uitbrengen. Mogelijk verkoopt het via haar eigen webshop ook in Nederland dit model. Naast deze Venice zou er ook een Android-versie van de Passport Silver Edition uitkomen.

Bron: Android Authority


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel