iPhone 6 Plus-gebruikers klagen over buigende toestellen

· 4 reacties


De iPhone 6 en 6 Plus zijn de dunste iPhones die Apple ooit gemaakt heeft. Mogelijk zijn ze zelfs té dun. Sommige gebruikers klagen namelijk over gebogen iPhones terwijl ze gewoon in een broekzak zaten. En nee, niet de achterste zak maar de zijkant.

Het probleem lijkt zich vooral bij de grotere iPhone 6 Plus voor te doen. Die heeft nou eenmaal een groter oppervlakte en komt daardoor sneller in de knel. Maar ook gebruikers van een iPhone 6 maken melding van het fenomeen. Gebruikers melden al een gebogen iPhone terwijl ze gewoon zitten met het toestel in de broekzak, iets wat veel mensen doen.

iPhone 6 bendgate
Nee dit is geen nieuwe feature

Dergelijke gevallen doen zich natuurlijk vaker voor en zijn niet exclusief voor iPhones. Dat er nu zoveel gebruikers ineens zijn die er melding van maken is ook niet zo opvallend. Er zijn nou eenmaal al erg veel iPhones 6 verkocht. Een nieuwe bendgate (of bentgate) lijkt daarom niet echt in de maak. Ons advies is dan ook; wees voorzichtig en als je je iPhone 6 of iPhone 6 Plus al in je broekzak plaatst, zorg dan dat het een ruime broekzak is.

Via: Macrumors.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel