Kleine krachtpatser Sony Xperia Z3 Compact in de winkels

· 2 reacties


Vanaf vandaag ligt de Sony Xperia Z3 Compact in de winkel. Het relatief kleine Xperia-toestel van Sony met z'n waterdichte behuizing en batterijduur van 2 dagen geldt als één van de grootste concurrenten voor de iPhone 6 van Apple.

Met het bedrijf Sony momenteel niet zo goed, dat kan niet gezegd worden over haar telefoons. De Xperia Z3 Compact is een eigenzinnige telefoon met flink wat noemenswaardige specificaties. Dat begint al bij de behuizing die stof- en waterbestendig is. Of wat te denken van z'n 20,7 megapixel camera waarmee je video in 4K schiet. En vergeet ook niet z'n flinke batterij waarmee je met weinig moeite 2 dagen vooruit kunt.

Sony Xperia Z3 Compact
De krachtige maar compacte Xperia Z3 Compact

Qua schermformaat komt hij met 4,6 inch akelig dicht bij de 4,7 inch van de iPhone 6 in de buurt. Geen wonder ook dat ze redelijk vaak met elkaar vergeleken worden. Toch is de Z3 Compact flink kleiner. Hij ligt vanaf vandaag in de Nederlandse winkel. En ook op het gebied van de adviesprijs is de Sony Xperia Z3 Compact een geduchte concurrent. Los kost het toestel nog geen 482 euro. In combinatie met een abonnement is hij in veel gevallen gratis.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws