Apple start voorverkoop iPhone 6 en 6 Plus


Vrijdag 26 september is hij hier pas verkrijgbaar, maar wie tegen die tijd als eerste een iPhone 6 of 6 Plus wil bemachtigen moet er vandaag bij zijn. Vandaag begint namelijk de officiële voorverkoop voor de nieuwe iPhone.

Een andere manier is natuurlijk om met de auto naar Duitsland of Frankrijk te rijden. Veel Nederlanders hebben dat gisteren al gedaan om vervolgens urenlang in de rij te staan wachten om een iPhone 6 of 6 Plus te mogen kopen. Het blijft een gek gezicht, maar schijnbaar hebben veel mensen het er voor over.

Apple Store NYC
Voor de Apple Store in New York stond een recordaantal van duizend mensen in de rij

Wie geen zin heeft om kou te kleumen en best nog een weekje kan wachten kan vandaag ook gewoon een exemplaar via internet bestellen. Gemak dient de mens. Je hebt al een iPhone 6 vanaf €41 per maand + eenmalig €42. Los kan al vanaf 699 euro. Kan het echter niet groot genoeg voor je zijn dan is er al een iPhone 6 Plus vanaf €54 per maand + eenmalig €99. Apple start de eerste levering in Nederland op 26 september. Voor sommige modellen geldt echter nu al een wachtrij waardoor je mogelijk pas in oktober je iPhone krijgt. In sommige andere landen ging de voorverkoop al een week eerder van start. Apple meldde in de eerste 24 uur al 4 miljoen reserveringen. Een record aldus Apple.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel