Apple: 4 miljoen iPhone 6 en 6 Plus verkocht in 24 uur

· 1 reactie


Apple heeft eindelijk officieel iets gezegd over het aantal verkochte iPhones. Binnen 24 uur had het bedrijf al 4 miljoen keer een iPhone 6 of iPhone 6 Plus verkocht. Een record volgens Apple.

Menig fabrikant zal jaloers zijn op deze verkoopaantallen. Volgens Apple overtreffen de grote hoeveelheid pre-orders de eerste lading iPhone 6 en 6 Plus. Er zijn simpelweg niet genoeg iPhones voor iedereen en dat drijft in sommige gevallen de prijs op maar bovenal de levertijden. Apple meldt al dat velen hun iPhone 6 (Plus) pas in oktober krijgen. De iPhone 6 en 6 Plus zijn vanaf komende vrijdag verkrijgbaar in 10 landen waaronder de VS, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Nederland volgt samen met 19 andere landen een week later op vrijdag 26 september.

Apple iPhone 6 and 6 Plus
Apple's nieuwste paradepaardje

Van de iPhone 5s en 5c werden destijds verkoopaantallen van het hele openingsweekend bekend gemaakt. In drie dagen tijd verkocht Apple daarvan 9 miljoen. Waarom Apple het ditmaal bij een enkele dag houdt is giswerk. Misschien omdat het de 9 miljoen niet heeft geëvenaard, al gaan analisten daar vooralsnog niet vanuit. Heb jij al een iPhone 6 ge-preorderd? En welk model heb je gekozen? Laat het ons weten hieronder in de comments.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel