Apple start pre-order iPhone 6 en 6 Plus


Apple neemt vanaf vandaag pre-orders aan van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De online Apple Store heeft alleen grote moeilijk om de stroom belangstellenden bij te houden en ligt al enige tijd plat. Maar er zijn gelukkig alternatieven.

Voor een technologiebedrijf heeft Apple opvallend veel technische problemen de laatste tijd. Tijdens de introductie van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus werkte de live-feed bij velen zeer problematisch en nu het moment daar is om de nieuwste gadget te bestellen gaat het ook niet van een leien dakje. Veel mensen op Twitter klagen steen en been dat ze hun bestelling er maar niet doorkrijgen.

Apple Store down
Nog even geduld a.u.b...

Gelukkig hoef je niet per se bij Apple te zijn om je pre-order te plaatsen. Ook veel operators nemen je order met plezier in ontvangst. En zelfs de grote hoeveelheid webshops die wij hier hebben opgenomen doen het graag voor je. Amerikanen krijgen over een week hun bestelling geleverd, wij Nederlanders moeten nog tot 26 september wachten. Maar mogelijk, net als vorig jaar, is er een webshop die exemplaren van de 6 en 6 Plus eerder op de kop weet te tikken.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel