Australiër laat robot in rij staan voor Apple iPhone 6s


Wie gaat er nog in een rij staan om een telefoon te kopen? Toch zijn er ook dit jaar weer mensen die per se meteen en direct een nieuwe iPhone willen hebben. En dan zit er niets anders op dan aan te sluiten. Maar een Australiër bedacht een slimme truc.

Want de handige Lucy Kelly uit Australië staat niet 'en personne' in de rij voor een iPhone 6s maar een robot neemt haar plek in. Ze is momenteel zelfs de vierde wachtende in de rij. Ze gebruikt hiervoor een iPad op een soort Segway. En terwijl die in veel delen van Nederland allang gestolen zou zijn staat zij er nog steeds. Althans, haar iPad.

Lucy robot iPhone 6s
Gekkigheid in de rij voor een iPhone

Kelly zelf zit braaf achter de webcam en voorbijgangers en andere wachtenden kunnen dus gewoon een praatje met haar aanknopen. Ze wil dit volhouden tot het moment dat ze een iPhone 6s kan kopen. Voor zover bekend is dit de eerste keer dat een robot deel uitmaakt van de rij wachtenden. Die rij die we jaarlijks voor iPhone-lanceringen zien begint trouwens te veranderen. Steeds vaker bestaat de rij uit handelaren die de toestellen direct doorverkopen. De echte fanboys sluiten nog wel aan maar de meeste mensen bestellen inmiddels online. Ook Lucy's beweegredenen zijn commercieel; het is een initiatief van een mediabureau.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel