Apple bevestigt iPhone 8-event op 12 september


Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een Keynote-event op 12 september. Naast de iPhone 7s en 7s Plus wordt hier nog een derde model verwacht. Dit jubileum-model, de iPhone bestaat namelijk 10 jaar, krijgt hoogstwaarschijnlijk een geheel nieuw ontwerp.

De datum van 12 september ging al enige tijd rond en Apple bevestigt hiermee alle geruchten. Mogelijk is dit tekenent want van de iPhone 8 is ook al het nodige bekend. De nieuwe iPhone krijgt een geheel nieuw ontwerp waarbij het scherm nagenoeg aan de rand zit, de homeknop verdwenen is en ontgrendelen voortaan via gezichtsherkenning gebeurt.

Apple Keynote

De Keynote vindt dit jaar overigens plaats in het Steve Jobs Theater in Apple's nieuwe hoofdkantoor. Het is dit jaar 10 jaar geleden dat wijlen Steve Jobs de originele iPhone aankondigde en daar wil Apple maar al te graag bij stil staan. Wat we wijzer kunnen worden uit de uitnodiging is altijd maar gissen. Ieder jaar proberen mensen weer verborgen hints te ontcijferen maar zelden lukt het. Gelukkig is er al genoeg informatie uitgelekt waar we uit kunnen putten. Houdt rekening met een iPhone 7s en 7s Plus met glazen achterkant voor draadloos laden en een derde model, nog naamloos, met langwerpig OLED-scherm met bovenin een inkeping. Dit model zal een geheel nieuwe bediening krijgen omdat de homeknop met vingerafdrukherkenning verdwenen is. In plaats daarvan zal het toestel werken met gezichtsherkenning, iets wat zelfs in het donker werkt. Details daarover horen we ongetwijfeld dinsdag 12 september om 10:00 lokale tijd.


Prijsvergelijker Apple iPhone X
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB Space Grey Refurbished
€ 188,00 € 188,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone X


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel