HTC Omega met Windows Phone Mango gespot


De HTC Omega, een toestel dat op Windows Phone zal draaien, is opgedoken in Algerije. Een witte versie van het nieuwe toestel is op de gevoelige plaat vastgelegd. Volgens geruchten heeft het toestel een razendsnelle processor.

Het zou gaan om een exemplaar met een kloksnelheid van 1,5 Ghz. Het gaat dan om een single-core processor. Een krachtbron met dergelijke specificaties trof je een decennium geleden nog ook in een desktop-PC. Het toestel zou voorzien zijn van een 3.8 inch SLCD beeldscherm, en heeft volgens de maker van de foto’s 512 MB RAM en een camera met een resolutie van 8 megapixel.

Htc omega 2 580x389

Microsoft hoopt dat Windows Phone Mango het mobiele OS zal helpen door te stoten naar de top van de markt. Onder anderen een deal met Nokia moeten daarbij helpen, maar ook andere fabrikanten gaat door met het maken van Windows Phone-toestellen. Samsung werkt naar verluidt aan een toestel, en blijkens deze foto’s is ook HTC van plan met een nieuwe toestel met het mobiele besturingssysteem van Microsoft te komen.

Bron: Slashphone.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel