“HTC presenteert Mango-toestellen op 1 september”


De Taiwanese smartphonefabrikant HTC komt naar verluidt op 1 september met twee toestellen die draaien op Windows Phone 7.5, de versie die bekend staat onder codenaam Mango. De toestellen worden gepresenteerd in London, zo blijkt op Facebook.

Hoewel HTC niet meldt wat precies de reden is van de uitnodiging voor een event in London op 1 september, melden insiders dat het gaat om de presentatie van de Omega en Eternity, twee Windows Phone-toestellen. De meningen over de specs van deze toestellen zijn nog verdeeld, maar er wordt algemeen van uitgegaan dat één van beide een scherm heeft dat 4.5 inch of groter is. Ook zou één van de toestellen uitgerust zijn met een camera van meer dan 10 megapixels.

Htc event sept 1 windows phone mango omega eternity

Microsoft gaf de definitieve versie van Windows Phone enkele weken geleden vrij aan fabrikanten. Ook ontwikkelaars beschikken al over een SDK, waarmee ze apps kunnen ontwikkelen. De nieuwe versie van Windows Phone biedt een aantal verbeteringen, onder andere op het gebied van de browser, multitasking en notificaties. Dit besturingssysteem zal ook te vinden zijn op de nieuwe generatie smartphones van Nokia.

Bron: UnWiredView


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel