Phone House: HTC Ignite en Prime komen naar Nederland

· 2 reacties


Op de ‘coming soon’ website van The Phone House staan twee nog niet gepresenteerde Windows Phone-toestellen, zo ontdekte Tweakers.net. De toestellen komen waarschijnlijk in de herfst op de markt.

Foto’s van de HTC Ignite en HTC Prime lekten al eerder. Deze toestellen vormen waarschijnlijk het nieuwe Windows Phone-gamma van de Taiwanese fabrikant, samen met de Eternity, een toestel met een scherm van 4.7 inch. Het was nog niet bekend of deze toestellen naar Nederland zouden komen. De publicatie op de website van The Phone House kan daarvoor als een aanwijzing gelden, maar niet als bewijs.

201174 htc prime wp7110315175632
HTC Prime
201174 5634 4d7fca3d1c247
HTC Ignite

Op de pagina vinden we een aantal andere toestellen, waaronder de Apple iPhone 5. Het is inderdaad te verwachten dat Apple met een opvolger van de iPhone 4 komt, maar de naam daarvan is nog niet bekend. Het zou ons verbazen als The Phone House daarover wel zekerheid had. Mochten de beide HTC’s inderdaad naar ons land komen, dan is dar waarschijnlijk met Windows Phone Mango. Deze versie is de opvolger van Windows Phone 7, en biedt een aantal belangrijke verbeteringen, zoals multitasking en betere notificaties.

Bron: Tweakers.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel