HTC Bliss gefotografeerd


HTC bereidt de komst van een aantal nieuwe smartphones voor. Eén daarvan is de Bliss, een mid-range Android-toestel met een scherm van (ongeveer) 3.7 inch. Het toestel is voor het eerst duidelijk op de foto vastgelegd.

Eerder waren er al foto’s te zien van dit toestel, maar deze waren erg onduidelijk. Op de nieuwe foto’s is het toestel beter te zien. De knoppen aan de voorzijde maken duidelijk dat het om een Android-toestel gaat. Volgens de maker van de foto’s gaat het om Android 2.3 Gingerbread, aangevuld met de versie 3.5 van HTC Sense, de veelgeprezen Android-skin van de Taiwanese smartphonefabrikant. Het toestel zou een 800 Mhz processor hebben.

Htc bliss1

Eerder doken al geruchten op dat HTC op 1 september nieuwe toestellen presenteert. De HTC Bliss, een codenaam, duikt al enige tijd op op gelekte foto’s. Het is zeer goed mogelijk dat HTC dit toestel presenteert in september. Dan wordt ook de IFA in Duitsland gehouden. Smartphones zijn op deze beurs slechts bijzaak, maar de aanwezigheid van de Europese tech-pers maakt de IFA een goede gelegenheid om nieuwe toestellen te laten zien.

Bron: Xda.cnPraat mee over dit artikel