Internet wordt wild over glazen Apple iPhone 7s Plus


Er zijn afbeeldingen verschenen van een iPhone 7s Plus met glazen achterkant en het internet lijkt hem helemaal te verliezen. Gerenommeerde media rollen over elkaar heen of de foto's echt zijn of niet. Fans lijkt het niet uit te maken; zij willen een glazen iPhone.

Momenteel bestaat de achterkant van een iPhone uit aluminium. Echter omdat de iPhone 7s mogelijk draadloos opgeladen kan worden kiest Apple voor een glazen achterkant. Geen unicum, het paste al vaker dit materiaal toe al ging dat getuige de hoeveelheid gebroken iPhones die we in het straatbeeld zagen nogal eens mis. Hopelijk kiest Apple, mocht dit gerucht waar zijn, ditmaal voor een steviger glassoort.

Apple iPhone 7s Plus glass
Echt of niet?

Bovenstaande foto's verschenen op 9to5mac en zouden afkomstig zijn van Sonny Dickson die wel vaker vooraf correcte Apple-informatie lekte. Ondanks dat we hier een iPhone 7s Plus zien zou volgens Sonny ook de 7s over een glazen achterkant beschikken. Hij vermeldt dat het hier om dummy's gaat, geen werkende modellen dus. De rand lijkt ditmaal verchroomd wat er in onze beleving maar plastic-achtig uit ziet. Hopelijk ziet dat er in het echt beter uit. Als dit gerucht tenminste waar is. Fans hopen van wel, zij zien een glazen iPhone wel zitten. Veel media hebben daar zo hun twijfels over. Zij wachten liever nog een maandje. Dan kondigt Apple naar verwachting zowel de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 aan en dan weten we het zeker. Tot die tijd raden we je aan alle informatie met een korreltje zout te nemen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel