Nu ook beelden Samsung Galaxy Note 10+ binnen


Nadat we eerder al persafbeeldingen van de Galaxy Note 10 hadden ontvangen is het nu de beurt aan de Note 10+. Beide telefoons worden op 7 augustus aangekondigd maar liggen qua uiterlijk nu al op straat.

Erg veel verschillen beiden niet qua design. Een vrij rechthoekig toestel met voorkantbedekkend scherm en bovenin in het midden een ronde uitsparing voor een enkele selfiecamera. Ook krijgen zowel de Note 10 als Note 10+ dezelfde zwarte en zilveren uitvoering. Vooral die laatste valt op met z'n verschillende kleurverlopen.

Samsung Galaxy Note 10 Plus
De Samsung Galaxy Note 10+ in gekleurd zilver en zwart

Uiteraard zijn beide modellen te bedienen met de meegeleverde en ingebouwde S Pen. Verschillen zitten met name achterop. Daar vinden we bij deze Note 10+ een vierkoppige camera waar de Note 10 het met drie moet doen. Samsung voegt voor de Plus-variant mogelijk een dieptecamera toe waarmee hij (op papier althans) betere portretfoto's kan maken met scherpte/diepte-effect.

Note 10+ specificaties

Beide Note 10-telefoons krijgen een Super AMOLED-scherm mee met ingebouwde vingerafdrukscanner. We zagen dit al eerder bij de Galaxy S10-serie, met uitzondering van de S10e waar de functie in de homeknop op de zijkant is verwerkt. Of het om dezelfde ultrasone vingerafdrukscanner gaat of dat er sprake is van een nieuwe generatie zal 7 augustus moeten blijken. Dan vindt het Unpacked evenement plaats waarop beiden zullen worden aangekondigd.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10+ verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel