Reguliere Samsung Galaxy Note 10 mogelijk zonder koptelefoonpoort en geheugenslot


Het einde van de koptelefoonpoort lijkt in zicht nu ook Samsung hem lijkt te schrappen. De aankomende Galaxy Note 10 en Note 10 Pro hebben hem namelijk niet. Maar het is niet de enige functie die we van oudsher bij Samsung Galaxy-telefoons zagen.

Zeg je Samsung dan denk je aan Android-smartphones met uitbreidbaar geheugen en een koptelefoonpoort. Vroeger kon je ook zelf je batterij vervangen maar dat idee is inmiddels achterhaald. Nu lijkt hetzelfde te gebeuren voor de eerste twee, zo lijkt. De aankomende Galaxy Note 10 mist namelijk zowel een koptelefoonpoort en een geheugenslot.

Samsung Galaxy Note 10 render
De Galaxy Note 10, foto: PhoneArena

Nu het helemaal hip is om draadloos naar muziek te luisteren stappen veel fabrikanten af van een fysieke koptelefoonpoort. Wie toch bedraad een headset wil aansluiten moet naar een dongle grijpen. De slag om de poort lijkt inmiddels verloren, tot verdriet van sommigen. De volgende heksenjacht lijkt zich echter alweer aan te dienen nu Samsung z'n blik heeft laten vallen op de geheugenkaart. Kunnen we die ook schrappen lijkt de gedachte. De Note 10 moet hem volgens dit gerucht nu missen. De Note 10 Pro behoudt hem mogelijk wel.

Differentiatie

Door het ene model wel met een een geheugenkaartslot uit te rusten en het andere niet helpt meer onderscheid aan te brengen. Bovendien kan Samsung hierdoor beter herkennen of consumenten het slot echt missen door bijvoorbeeld tegenvallende verkoopresultaten. Het weglaten van een slot is enerzijds jammer maar bedenk dat ingebouwd opslaggeheugen de afgelopen jaren steeds groter is geworden (tot maar liefst 1 TB bij de S10+) en dat het vele malen sneller is dan extern geheugen.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 10
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Aura Glow Refurbished
€ 282,99 € 286,98   Bekijk
Galaxus
Aura Glow
€ 419,00 € 419,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 499,00 € 499,00   Bekijk
bol.com Partner
Aura Black
€ 524,00 € 524,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 10


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 10+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
256 GB Aura Glow Refurbished
€ 310,99 € 314,98   Bekijk
bol.com Partner
256 GB Aura Black
€ 599,00 € 599,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 10+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel