Officiële productafbeeldingen tonen Samsung Galaxy Note 10


Dankzij de goed aangeschreven WinFuture hebben we de eerste echte blik op de aankomende Galaxy Note 10 van Samsung. Zojuist hebben zij namelijk wat lijkt op de officiële productafbeeldingen online gezet.

Duidelijk wordt dat de Note 10 eenzelfde soort behandeling krijgt als de S10. Het scherm wordt gemaximaliseerd met een heus schermgat en achterop zitten 3 verschillende camera's. Toch deelt hij niet dezelfde stijl want de Galaxy Note 10 lijkt een stuk hoekiger te worden dan de S10.

Samsung Galaxy Note 10 in Prism Black
De Samsung Galaxy Note 10 in het zwart

Ook anders is de plek van de selfiecamera. Zit die bij de S10 en S10+ nog in de hoek, bij de Note 10 is die straf opgeheven en mag hij in het midden bovenaan plaatsnemen. Het midden is een logischer plek omdat hier in Android al rekening mee is genomen. Zo wordt het midden van de statusbalk al bewust leeg gelaten voor dit doeleinde.

Note 10 uitvoeringen

Qua uitvoeringen weet WinFuture het volgende te melden. Zo worden er drie verschillende uitvoeringen verwacht; zwart, zilver en een kleurrijke variant met enkele kleurovergangen. Samsung introduceerde eenzelfde soort kleurovergang voor het eerst bij de Galaxy S9 in de vorm van Polaris Blue. De S10 kreeg met uitzondering van Polaris White niet echt een kleuruitvoering met een contrastrijke kleurovergang.

Eerder al ging het gerucht dat Samsung naast een reguliere Galaxy Note 10 een Note 10+ wil uitbrengen, voorheen vooral bekend als de Note 10 Pro. Deze krijgt een nog grotere scherm/behuizing-ratio, dikkere accu en mogelijk extra camera's achterop. Een aankondiging wordt niet voor het najaar verwacht.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10+ verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel