Verbeterde HTC One M9+ vanaf nu in de winkel


De onlangs aangekondigde en verbeterde uitvoering van de One M9 ligt vanaf vandaag in de Nederlandse winkel. De One M9+ is een flinke upgrade van de M9 en had eigenlijk de opvolger van de M8 moeten zijn. Zelfs qua prijs is het toestel interessant.

Want met een beginnende prijs van 699 euro is de One M9+ goedkoper dan destijds de M9 op de markt kwam. HTC kondigde de M9 Plus eerst alleen aan voor de Aziatische markt maar zag zich genoodzaakt om het toestel ook elders uit te brengen om het financiële jaar 2015 nog te redden. De eerdere HTC One M9 presteert namelijk flink beneden verwachting.

HTC One M9+ in hand
De HTC One M9+ nu in Nederland

Zo krijgt deze One M9 Plus wel een hoge resolutie Quad HD-scherm mee en ook is de Duo Camera terug van weggeweest. HTC ruilde wel de Snapdragon 810-processor in voor een MediaTek helio X10. Dat lijkt misschien een downgrade maar op papier presteert deze processor nagenoeg gelijk aan die van Qualcomm. Bovendien wordt de Snapdragon 810 geplaagd door allerlei problemen. Zo bleek al vlak na de introductie van de M9 dat het toestel onder omstandigheden erg heet kan worden. Hiervoor heeft HTC inmiddels een software update uitgebracht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel