Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition opgedoken in Nederlandse webshop


We hebben er weer een Samsung-telefoon bij, één met een haast onmogelijk lange naam. De Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition is een variant op de Grand Prime die in september van 2014 uitkwam.

Verschillen tussen deze Grand Prime VE en de reguliere Grand Prime zitten hem met name in de processor. Daar is de Snapdragon 410 van Qualcomm ingeruild voor een Marvell PXA1908. Beiden zijn 64-bits processors die over vier Cortex-A53 kernen beschikken, qua rekenkracht zul je dus in theorie weinig verschil moeten merken. Verder zijn het 5 inch qHD-scherm, de 8 megapixel camera en 5 megapixel selfiecamera gelijk.

Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition

Samsung brengt deze Galaxy Grand Prime VE standaard uit met Android 5.0 Lollipop waarmee je een Android-versie voor loopt op de eerdere Galaxy Grand Prime. Intussen zijn er ook berichten over een update naar Android 5.1.1 waarmee hij helemaal bij de tijd is. Het toestel gaat los 199 euro kosten waarmee hij op een paar euro na evenveel kost als z'n voorganger. Ook die is momenteel nog gewoon verkrijgbaar al staat de Grand Prime Value Edition op moment van schrijven nog op 'pre-order'.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Grand Prime VE

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Grand Prime VE


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel