Ook persafbeeldingen Samsung Galaxy Z Flip 4 binnen


Naast afbeeldingen van de Fold 4 verschenen er vandaag ook afbeeldingen van de Flip 4. Dat is het voordeliger en verticaal open te vouwen toestel van Samsung.

De Flip 4 lijkt uit te komen in 4 kleuren; grijs, paars, goud en lichtblauw. Getuige althans onderstaande afbeelding die als eerste gepubliceerd werd door Evan Blass op 91mobiles. Naast de hier getoonde kleuren wordt er ook een Bespoke Edition verwacht waarbij geselecteerde kleuren gecombineerd kunnen worden.

Samsung Galaxy Z Flip 4 5G in four colors
De Flip 4 5G in vier verschillende kleuren

Elders op het web verschenen andere afbeeldingen van de Galaxy Z Flip 4. Ook hier lijkt het te gaan om marketingmateriaal. Volgens eerdere berichten zou de opvolger van de Flip 3 een groter buitenste scherm krijgen maar onderstaande afbeelding lijkt dat niet meteen te bevestigen. Ook de indeling met de twee camera's en de flitser lijkt ongewijzigd.

Samsung Galaxy Z Flip 4 marketing material
Marketingmateriaal van de Flip 4

Eerder al zagen we afbeeldingen van de zijkant van de Flip 4, nu dus dankzij MySmartPrice van de voor- en binnenkant. Mogelijk zet Samsung voor de nieuwe generatie Flip in op een betere bouwkwaliteit en lagere prijs. Het definitieve verhaal horen we 10 augustus wanneer Samsung naar alle waarschijnlijkheid een Unpacked evenement houdt.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Z Flip 4 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel