Officiële renders tonen Samsung Galaxy Z Fold 2


Na een nogal donkere afbeelding van de Fold2 zijn nu ook de officiële renders verschenen. Afbeeldingen van het opvouwbare toestel tonen 2 verschillende kleuren waaronder het nieuwe Mystic Bronze.

Inmiddels weten we al vrij veel over de Fold 2. Zo lijkt hij veel op de bestaande Fold maar krijgt hij een groter beeldscherm. Dat valt vooral op aan de buitenzijde. Het scherm strekt daar namelijk van hoek tot hoek en geeft hem een veel modernere uitstraling dan de originele Fold.

Samsung Galaxy Z Flip2 in Mystic Bronze
De Galaxy Z Fold2 van Samsung in Mystic Bronze

Ook binnenin zijn er tal van verbeteringen. Zo krijgt het scherm ditmaal een toplaag van echt glas (UTG) en is de grote notch ingeruild voor een subtieler schermgat. Ook het formaat gaat er lichtjes op vooruit. Dankzij de nu verschenen renders van MySmartPrice zien we dat Samsung de Z Fold 2 wil uitbrengen in 2 verschillende kleuren; Mystic Black en Mystic Bronze. Die laatste gaan we vaker zijn bijvoorbeeld bij de aankomende Note 20-modellen.

Verschillen Fold

Of er ook wijzigingen zijn aangebracht aan het scharnier wordt niet meteen duidelijk. Wel oogt de behuizing wat verfijnder doordat hij op sommige punten wat compacter is. Qua overige specificaties valt te verwachten dat we veel gelijkenissen met de Note20-serie zullen zien. Die wordt gelijktijdig op 5 augustus aangekondigd. Denk dus aan een scherm met hoge verversingssnelheid, vernieuwde camera's en natuurlijk 5G-ondersteuning.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel