LG G3 s mogelijk iets eerder in de Nederlandse winkel


Toen LG de G3 s aankondigde als iets simpeler G3 gaf het een verkrijgbaarheidsdatum op van begin september. Het toestel is inmiddels in de Nederlandse winkel verkrijgbaar als pre-order en met mogelijk goed nieuws; hij lijkt iets vroeger uit te komen!

Als je goede sier wilt maken dan breng je aangekondigde telefoons eerder uit dan je eerder zei. LG lijkt dat nu te doen met de G3 s. Het toestel waarvan we eerder nog dachten dat het om de G3 mini ging bleek uiteindelijk gewoon een eenvoudiger G3 te zijn. Gelukkig bleven het uiterlijk en veel van de specificaties zoals laser autofocus gewoon intact.

LG G3 s
De LG G3 s

Enkele shops die de LG G3 s inmiddels als pre-order hebben opgenomen hebben nu over augustus in plaats van de eerder gecommuniceerde "begin september". Er zijn trouwens ook uitzonderingen, sommige shops hebben over een verkrijgbaarheid van zes weken vanaf nu. Dat komt overeen met de eerste week van september. Al met al kunnen we vrij stellig zeggen dat het toestel tegen het aanbreken van september wel verkrijgbaar is. Een ander pluspunt; we spotte het toestel nu al onder de adviesprijs van 299 euro.


Prijsvergelijker LG G3 s

Toon alle aanbiedingen van de LG G3 s


Prijsvergelijker LG G3

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel