LG kondigt G3 mini aan als G3 s


LG heeft vanochtend de LG G3 mini aangekondigd. Enig nadeel; zo heet hij echter niet. LG kiest voor Nederland voor de naam G3 s, in andere markten wordt de naam G3 Beat echter gebruikt. Snapt u het nog?

Eigenlijk is het wel logisch dat LG niet voor de naam 'mini' kiest. Het scherm van de G3 s meet namelijk 5 inch in diameter. Niet bepaalt mini dus. Net als z'n grote broer de G3 krijgt de G3 s de Floating Arc-behuizing en Laser autofocus mee. Die laatste is vooral handig als je snel scherp wilt stellen tijdens het schieten van foto's.

LG G3 s next to the G3
De LG G3 s naast de G3

LG spreekt over een mid-range toestel als ze het hebben over de G3 s. Toch denken we dat ze daarmee het toestel te min mee doen. Het HD-scherm is namelijk lekker groot, de camera telt 8 megapixel en de batterij is met 2.540 mAh ook niet bepaald klein. Eigenlijk zien we alleen aan het prijskaartje dat we met een 'instapper' te maken hebben; voor slechts 299 euro heb je een exemplaar. Voor dat bedrag heb je toch een 4G-telefoon die er bovendien zeer aardig uitziet. Verwacht de LG G3 s begin september in de Nederlandse winkels. Verwachte kleuren zijn Metallic Black, Silk White en Shine Gold.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     bol.com Partner
Titanium € 330,21 € 330,21   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel