iPhone 5 op 7 september?

· 1 reactie


Apple komt in augustus of september met een nieuw toestel. Daar durven wij wel op te wedden. Deze verwachting maakt veel geruchten los, die je met een korreltje zout moet nemen, maar toch interessant zijn om te lezen.

Een document van de Amerikaanse provider zou onderdeel zijn van bestanden die door hackers van de inmiddels opgeheven hackersgroep Lulzsec. Deze club, die een luis in de pels van bedrijven wereldwijd was, ging uiteen, en liet een gigantische blibliotheek met bestanden achter. Onderstaande afbeelding laat het document zien:

Att ipadleak 580x451

Hieruit zou op te maken zijn dat Apple met een LTE-variant van de iPhone en de iPad komt. Het migreren van de iPhone naar deze netwerktechniek in augustus suggereert dat er tegen die tijd een nieuwe iPhone ligt, die LTE, een in Nederland nog niet beschikbare 4G-techniek. Daarnaast dook onderstaande afbeelding op in een andere bron:

110629 next gen iphone

Hoewel deze afbeelding door iedere photoshopper gemaakt kan zijn, klopt de genoemde datum van 7 september met geruchten die we tot nu toe hoorden. De bak zout waarmee dit gerucht opgediend moet worden is daardoor iets kleiner, maar vergeet hem niet te nemen!

Bron: Soyacincau.com, Slashgear.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel