Twee nieuwe iPhones na de zomer?


De aankondiging van de Apple iPhone 4 is inmiddels meer dan een jaar geleden. Tijd voor een nieuwe smartphone van de gadgetfabrikant uit Cupertino in Californië, denken veel geruchtenverspreiders.

De geruchten rond de nieuwe iPhone gingen de afgelopen tijd twee kanten op. Sommigen beweren dat er een compleet nieuwe iPhone aan zit te komen, de iPhone 5, die zich moet meten met de high-end smartphonemarkt. Anderen denken dat Apple niet meer dan een update voor de iPhone 4 in petto heeft. Een analist van de Deutsche Bank vertelt nu aan investeerders dat beide er aan zitten te komen.

iPhone mini?

Geruchten dat Apple met twee toestellen komt gaan al langer. Het zou dan om een grote en een kleine iPhone gaan. De geruchten die nu worden aangewakkerd zijn daar een variant van, maar gaat niet over een kleinere variant van de iPhone. Het blijft natuurlijk afwachten waar Apple mee komt, maar de geruchten klinken plausibel. Het lijkt ons niet waarschijnlijk dat Apple 'slechts' met een update voor de iPhone 4 komt, omdat het merk langer dan tot nu toe gebruikelijk was de tijd neemt voor het ontwikkelen van een nieuw toestel.

Bron: Tech.fortune.cnn.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel