Komt de iPhone 5 in augustus?

· 6 reacties


Nieuwe geruchten beweren dat de iPhone 5 niet in september, maar al begin augustus gepresenteerd wordt. Apple zou een apart event organiseren om de opvolger van de iPhone 4 aan de wereld te tonen.

Volgens journalisten van The Boy Genius Report, die de geruchten naar boven haalden, kunnen we totaal nieuw toestel verwachten, met een geheel vernieuwde behuizing. Volgens de medewerkers van de website hebben ze onafhankelijke bevestiging van dit gerucht gekregen, hoewel ze daarbij geen namen noemen. Deze geruchten gaan in tegen eerdere verhalen dat de nieuwe iPhone slechts een interne update zou zijn van het huidige model, en iPhone 4S zou heten.

WWDC in juni

Apple laat natuurlijk niets los in deze kwestie. Het bedrijf presenteerde de afgelopen jaren in juni een nieuwe iPhone, maar kwam bij de recente editie van het WWDC alleen met een nieuwe versie van het besturingssysteem voor het populaire toestel. Dit zette een hele serie geruchten in gang, die er tot nu toe vanuit gingen dat de nieuwe iPhone in september zou komen, de maand waarin traditioneel nieuwe iPods gepresenteerd worden.

Bron: Bgr.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel