Nokia Zeta met Symbian op de gevoelige plaat


De Nokia Zeta is op de gevoelige plaat vastgelegd. De specificaties van het toestel lekten eerder al uit, nu hebben we een afbeelding van het toestel voor je. De Zeta is één van de nieuwe Nokia-toestellen die we dit jaar verwachten.

Op de foto zien we een toestel met een vrij bescheiden display-formaat. Veel smartphones hebben tegenwoordig een scherm dat groter is dan de 3.2 inch van de Zeta. Daar staat wel tegenover dat het toestel van een handzaam formaat is. De Zeta wordt geleverd met Symbian Belle, een nog niet officieel gepresenteerde versie van Symbian. Belle is de opvolger van Anna, het OS dat je ondermeer aantreft op de nieuwe E6 en X7.

Nokia zeta

De op de uitgelekte sheets die we je eerder liezen zien werd geclaimd dat de Zeta één van de dunste smartphones ooit zou zijn. Die leus lijkt nu wat overdreven te zijn. Met 10 millimeter is het toestel beslist niet dik te noemen, maar er zijn telefoons op de markt die dunner zijn dan een centimeter. Via het zoekscherm van deze website kwamen we er al snel achter dat er op dit moment 11 verschillende smartphones leverbaar zijn die platter dan de Zeta zijn.

Bron: engadget.com, Gsmarena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel