Samsung kondigt robuuste Galaxy S7 Active aan, wederom alleen voor VS


Samsung heeft een robuuste variant van haar Galaxy S7 vlaggenschip uitgebracht. Net als voorgaande jaren zal deze Active-variant alleen in de VS verkrijgbaar zijn, te weten bij provider AT&T.

Net als voorgaande jaren krijgt de Galaxy S7 Active vrijwel dezelfde eigenschappen als de reguliere Galaxy S7. Zo is er hetzelfde 5,1 inch grote Quad HD-scherm, de 12 megapixel Dual Pixel-camera en natuurlijk de waterdichte IP68-behuizing die ditmaal trouwens wel valbestendig gemaakt is (MIL STD-810G). De knoppen zijn traditiegetrouw bij de Active-serie fysieke toetsen waarbij de middelste nog steeds een vingerafdrukscanner huisvest.

Samsung Galaxy S7 Active Titanium Grey of Camo Green

Ondanks de vele gelijkenissen bevat de S7 Active wel één groot verschil en dat is z'n grotere 4.000 mAh batterij. Hiermee houdt het toestel het net iets langer vol. Handig voor wie vaak middenin de wildernis is, ver van de bewoonde wereld. En ondanks wat velen geloven gebeurt dat in Nederland niet. Misschien dat dat dan wel de reden is dat het toestel alleen in de VS verkrijgbaar is. Sterker nog, alleen klanten van AT&T kunnen een exemplaar bestellen. Mogelijk volgt het toestel later nog wel als import zodat ook Nederlandse avonturiers hem kunnen kopen. Een garantie dat dit gebeuren gaat kunnen we echter niet geven. Wil je wel per se een waterdichte high-end Galaxy? Dan kun je ook gewoon bij de normale S7 terecht, die is namelijk sinds dit jaar volledig waterdicht.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel