Zwarte Motorola Moto G4 nu leverbaar


De Motorola Moto G4 van Lenovo is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, althans de zwarte variant. De witte laat nog een paar dagen extra op zich wachten. De G4 is alweer de vierde generatie en nog nooit was hij zo groot.

We moeten eerlijk zijn; de Motorola Moto G4 heeft wel wat van z'n glans verloren. Het ooit handzame toestel met stock Android is met een 5,5 inch scherm niet erg compact meer te noemen. Je zou ook kunnen zeggen dat het toestel met z'n tijd is meegegaan. Smartphones worden nou eenmaal groter en gelukkig heeft Lenovo ook de rest van de specificaties laten meegroeien. Zo is de schermresolutie verhoogd, de processor versneld en de camera verbeterd.

Motorola Moto G4 zwart
Deze ligt dus nu ook in de winkel

Nog altijd draait de Moto G4 de allerlaatste versie van Android wat op moment van schrijven 6.0.1 Marshmallow is. Ook Lenovo probeert updates snel uit te rollen waarmee je verzekerd bent van een recente Android-versie. Nog goed om te vertellen is dat de batterij van de G4 met 3.000 mAh niet alleen relatief groot is, hij kan via een TurboPower-lader ook nog eens snel opgeladen worden. Zelfs wanneer je hem kort aan de lader legt. Lenovo belooft zelfs 6 uur extra met slechts 15 minuten laden. Zoals gezegd ligt de zwarte uitvoering van het toestel vanaf vandaag in de winkel, de witte versie laat nog een dag of 4 op zich wachten. De samen met de G4 aangekondigde G4 Plus wordt pas over twee weken verwacht.


Prijsvergelijker Motorola Moto G4

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel