Dit zijn mogelijk de specificaties van de Samsung Galaxy Note 4

· 2 reacties


Samsung gebruikt de zomer de laatste jaren om na te denken over de opvolger van de Galaxy Note. Wat moet het grote toestel allemaal kunnen als het in september wordt aangekondigd? Dit is vermoedelijk het lijstje met specificaties.

Samsung kondigt ieder jaar twee enorm belangrijke telefoons aan; het Galaxy S-vlaggenschip en de Galaxy Note-phablet. Nu de aankondiging Galaxy S5 alweer ruimschoots achter ons ligt is het tijd om te kijken naar de opvolger van de Galaxy Note 3. Volgens een nieuwe bron krijgt de N910, zoals de Note 4 ook wel heet, een Quad HD-scherm en Snapdragon 805-processor.

Samsung Galaxy Note 3 in hand
De opvolger van de Note 3 lijkt voor het grijpen

Het is nog onduidelijk welk schermformaat de Note 4 meekrijgt. De Note 3 heeft een scherm van 5,7 inch groot; 0,2 inch groter dan de Note 2. Het is dus niet ondenkbaar dat het scherm op de Note 4 groter is, vooral ook omdat Samsung een ander high-end toestel voorbereid met een 5,5 inch scherm. Eerdere geruchten spraken echter van dezelfde 5,7 inch. Andere eigenschappen zijn een 16 megapixel camera van Sony en een 2 megapixel front facing camera. Samsung grijpt sinds jaar en dag de IFA in Berlijn aan als moment van aankondigen van de nieuwe Note.

Bron: Sammobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel