LG plaatst alvast drietal teasers voor nieuwe G3


Nog een paar dagen en dan kondigt LG naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe G3 aan. Deze krachtpatser verdient de nodige aandacht aldus LG en daarom bracht het alvast enkele teasers uit. Teasers die flink wat van het toestel laten zien.

We zijn eigenlijk wat verbaasd als we naar deze teasers kijken. Ze laten namelijk vrij veel van de G3 zien. De achterkant en zelfs een deel van de voorkant. Meestal houden bedrijven het allemaal wat geheimzinniger maar daar moet LG duidelijk niets van weten.



Naast een goed beeld van z'n uiterlijk geeft LG ook alvast enkele specificaties prijs. Waaronder het (W)QHD-beeldscherm met een nog niet eerder geziene resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Grote kans dat je computer niet eens over zoveel pixels beschikt! Ook wordt de nadruk erg op de autofocus van de opvolger van de G2 gelegd. Mogelijk zijn de geruchten over een laser autofocus die ook prima in het donker presteert dus waar.

Quick Window-cover

Elk filmpje eindigt met de contouren van de nieuwe Quick Window-cover. Deze heeft in tegenstelling tot het exemplaar voor de G2 een ronde uitsnede. En terwijl LG de G3 officieel nog moet aankondigen heeft het de nieuwe Quick Window-accessoire maar alvast aangekondigd. In een filmpje dat LG op YouTube plaatste leggen ze zelfs uit wat je er allemaal mee kunt. Hieronder vallen zaken als foto's schieten en bellen. Allemaal zonder de cover te openen.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     bol.com Partner
Titanium € 330,21 € 330,21   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel